prima pagina  |   prezentare  |   proiecte  |   turism  |   contact |    email  |  Conditii legale

Art. 1

Vizualizarea si utilizarea informatiilor cuprinse in site-ul www.fundatiabrezoi.ro sunt supuse conditiilor redate in cele ce urmeaza, iar utilizatorul prin simpla vizualizare a acestora accepta deplin aceste conditii.

Art. 2

Aceasta pagina web nu prezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor paginii web.

Art. 3

Fundatia CDL Brezoi intentioneaza si depune eforturi pentru a prezenta informatii exacte si actuale, iar la data publicarii lor acestea sunt considerate veridice, dar fundatia nu garanteaza si nu declara ca informatia inclusa sau cea la care face trimitere este exacta, actuala, completa sau adecvata pentru un anumit scop.

Art. 4

Site-urile la care www.fundatiabrezoi.ro face trimitere prin legaturile ("links") incluse in acesta sunt site-uri care au fost sau sunt dezvoltate de operatori independenti si ale caror informatii sunt prezentate de acestia fara nici o legatura cu www.fundatiabrezoi.ro. Legaturile incluse catre site-urile independente sunt indicate exclusiv pentru referinta si Fundatia CDL Brezoi nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile cuprinse in aceste site-uri si nu subscrie nici unei opinii sau declaratii prezentate in acele site-uri.

Art. 5

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul www.fundatiabrezoi.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane. Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul www.fundatiabrezoi.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright (c) Fundatia Comunitatea Locala Brezoi". Prin aceasta autorizare, Fundatia CDL Brezoi nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul www.fundatiabrezoi.ro.

Art. 6

Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului www.fundatiabrezoi.ro apartin Fundatiei CDL Brezoi sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Fara acordul prealabil si in scris al Fundatiei CDL Brezoi.

Art. 7

Fundatia CDL Brezoi sau operatorii sai nu isi asuma nici o obligatie de actualizare sau dezvoltare a informatiilor incluse si nici de mentinere a structurii actuale sau a elementelor de continut cuprinse in acesta. Continutul sitului www.fundatiabrezoi.ro poate fi oricand modificat, in tot sau in parte, fara informare prealabila, iar acesta nu este garantat in privinta erorilor de tiparire a informatiei. In cazul in care Fundatia CDL Brezoi pune la dispozitia unor persoane, gratuit si fara conditii, orice tip de spatiu in paginile sale, Fundatia CDL Brezoi nu isi asuma nici o obligatie de a furniza sau de a mentine spatiul respectiv. Fundatia CDL Brezoi nu raspunde de eventuala intrerupere a afisarii site-ului, in parte sau in totalitate, din cauza actiunii independente a unor terti sau ca urmare a unui eveniment de forta majora.

Art. 8

Fundatia CDL Brezoi nu isi asuma nici o responsabilitate fata de orice utilizator al site-ului si nu raspunde pentru nici un prejudiciu ce ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea acestui site sau a informatiilor incluse in acesta.

Art. 9

Fundatia CDL Brezoi avertizeaza ca mediul Internet nu este un mediu securizat, in conditii normale si fara criptare, iar orice informatie transmisa de utilizatori catre www.fundatiabrezoi.ro poate fi interceptata si falsificata, astfel incat protejarea informatiilor confidentiale nu este garantata, iar Fundatia CDL Brezoi nu raspunde pentru nici un prejudiciu ce ar rezulta din transmiterea de la sau catre fundatie a informatiilor confidentiale.

Art. 10

Prin utilizarea site-ului www.fundatiabrezoi.ro, utilizatorul se obliga sa respecte legea in vigoare si sa nu actioneze in nici un mod ce ar putea aduce atingere drepturilor altor persoane si declara expres ca raspunde personal si exclusiv pentru orice prejudiciu cauzat altor persoane prin fapta sa.

Sus© 2007 - Fundatia Comunitatea pentru Dezvoltare Locala Brezoi
Aceasta pagina web este finantata de Uniunea Europeana prin PHARE.